Afhalen & Bekijken

Wil je een product graag nog dezelfde dag hebben of woon je in de buurt, dan is het mogelijk de producten af te halen op onze locatie in Someren. Of ben je nog niet helemaal zeker over de kleur of wil je het product eerst zien voordat je deze aanschaft, dan is het mogelijk het product te bekijken.

 

Online bestelling afhalen

Het is mogelijk je online bestelling af te halen op onze locatie in Someren. Dit is de snelste manier om je product in huis te hebben. Heb je je bestelling online geplaatst, dan ontvang je in de mail een bestelbevestiging. Wij gaan direct aan de slag om je bestelling te picken.

Zodra je bestelling klaar ligt, ontvang je een afhaalbevestiging in de mail.

 

Kan ik mijn bestelling dezelfde dag ophalen?

Wil je je bestelling graag dezelfde dag ophalen, dan kun je dit aangeven bij de opmerking bestelling. Deze opmerking kom je vanzelf tegen als je het bestelproces doorloopt. Wij zullen dan ons uiterste best doen aan je verzoek te voldoen.  Wil je zeker weten dat je je bestelling dezelfde dag kunt ophalen bel ons dan even.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 uur. Tussen 12:30 - 13:15 uur genieten wij even van onze lunch.

Afhalen is mogelijk op het volgende adres

Nieuwendijk 90

5712 EN  Someren

 

Bekijken

Ben je niet helemaal zeker van de kleur, wil je het product eerst zien of wil je graag advies over een product? Geen probleem, je kunt het product bekijken of langskomen voor advies.

De meeste producten liggen hier op voorraad. Wil je graag bestellen dan is dat direct mogelijk. De bestelling kan via de pin of contant worden afgerekend.

De openingstijden voor het bekijken zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur. Tussen 12:30 - 13:15 uur genieten wij van onze lunch en zijn wij even gesloten.

Ons adres is:

Nieuwendijk 90

5712 EN  Someren

 

loader
Bezig met laden...
Image