Garantie & Reparatie

Als je bij ProjectBackyard een product koopt kun je er zeker van zijn dat het in goede staat is en blijft bij normaal gebruik.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een product kapot gaat. Je wilt dan natuurlijk graag weten of je product vervangen wordt of gerepareerd kan worden. Het is niet te voorkomen dat daar enkele regels aan verbonden zijn. Om niet voor verassingen komen te staan, informeren wij je hieronder verder.

 

Hoe werkt garantie?

Je kunt er vanuit gaan dat de producten die je bij ons koopt van goede kwaliteit zijn.
Onverhoopt kan een product altijd kapot gaan.

Wettelijke garantie

Wettelijke garantie betekent dat een product voldoet aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mocht verwachten. Er is geen wettelijke garantietermijn. Het ene product gaat nu eenmaal langer mee dan het andere product. Samen zullen wij kijken naar een passende oplossing.

 

 

 

Reparatie

Helaas kan alles kapot gaan. Heb je een product dat kapot is gegaan? Maak dan een foto van het defect en stuur hier even een mail over waarin duidelijk staat omschreven wat het probleem is. wij kunnen vervolgens beoordelen of het defect binnen de wettelijke garantie valt. Samen kijken wij graag mee naar een mogelijke oplossing.

loader
Bezig met laden...
Image